DISCLAIMER

Aansprakelijkheid

Dermpat streeft ernaar u de informatie op de website op een zorgvuldige en correcte manier aan te bieden.

Ondanks de permanente zorg en aandacht die de auteurs en opstellers besteden aan de samenstelling van deze website, kan Dermpat op geen enkele wijze instaan noch enige garantie afgeven voor de juistheid of volledigheid van de informatie op de website. Door uw bezoek aan de website wordt bovenstaande ontleend. Dermpat aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van deze website. De website bevat ook links of verwijzingen naar andere websites die louter geplaatst zijn voor het comfort van de gebruikers van deze website. Dermpat draagt geen enkele verantwoordelijkheid aangaande de inhoud van dergelijke links of links binnen de gelinkte sites en kan dus niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die uit deze inhoud resulteert.

Indien u opmerkingen of vragen heeft met betrekking tot de website van Dermpat, gelieve dit te melden via info@dermpat.be.


Auteursrechten © Dermpat

Alle rechten voorbehouden.

De website en haar inhoud zijn exclusief eigendom van Dermpat. Het is niet toegestaan om teksten, foto’s, logo’s en andere bestanddelen die op de website voorkomen te gebruiken of te vertonen…, ongeacht of dit gedeeltelijk gebeurt of in herwerkte vorm, ongeacht de wijze waarop, zonder uitdrukkelijke en voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.